Aquesta setmana els alumnes de 5è han fet un treball molt interessant sobre “La felicitat. És obligatori ser feliç?”. Ha estat un treball filosòfic molt ric on a partir de bones preguntes han anat molt més enllà del que pensaven en un primer moment. Després de molt pensar i de fer un diàleg filosòfic amb els companys han plasmat les seves idees en un bonic acròstic on hi ha les paraules que expressen què és per ells la felicitat.

Per acabar d’arrodonir la feina, dos representants del curs, l’Alex Garcia i la Mia Plana, el dijous dia 17 de novembre al matí van poder compartir la seva experiència amb altres alumnes que treballen el pensament filosòfic. No ho van fer en un indret qualsevol, va ser a la facultat de Filosofia de Barcelona en el marc de la Marató Barcelona Pensa 22. Allí van poder filosofar amb alumnes de 10 escoles de Barcelona i van veure que per tots els alumnes, tot i descriure la felicitat amb paraules una mica diferents, entenen la felicitat com la capacitat d’estar agraïts per ser com són i per les coses que tenen: la família, la companyia, la capacitat de ser empàtics, d’il·lusionar-se, de compartir, d’aprendre,…

Si en voleu saber més, podeu anar a veure l’acròstic que han deixat a la porteria o veure l’InfoK del proper dilluns dia 21 de novembre a les 19.30h. Esperem que us agradi.


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.