Els nens i nenes de P5 hem fet l’última excursió del curs i hem de dir que hem passat un dia meravellós al parc del trenet de Sabadell. Ja que estem tan engrescats amb el projecte dels vehicles, ha estat una bona pensada aprofundir una mica més en aquest mitjà de transport. Gràcies a aquesta sortida, som més conscients de la sort que tenim avui en dia a l’hora d’anar d’un lloc a l’altre. Antigament, no ho tenien tan fàcil!!

Avui hem après com funcionaven els primers trens de vapor, com s’introduïa el carbó a la caldera i com aquesta energia circulava per finalment poder engegar la màquina. El fet de poder veure’n una mostra ens ha ajudat molt a comprendre tot aquest procés. Després ens hem traslladat a l’estació, hem comprat el nostre bitllet i hem gaudit d’un extraordinari passeig pels voltants del parc tot travessant ponts i túnels i fixant-nos molt bé amb els diferents senyals de trànsit. 

Per arrodonir-ho, hem acabat la jornada a la zona de pícnic del parc, on hem compartit un bon dinar i una bona estona de joc a l’aire lliure.


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.