Diuen que veure la sortida del Sol des d’una platja solitària mentre t’acaricia la brisa marina, sona l’oneig suau de les onades i observes el voleiar d’alguns ocells, és un d’aquells moments màgics que tothom hauria de viure una vegada a la vida. Hi ha qui afegeix que si a més a més, tens la sort d’estar amb bona companyia, l’experiència encara és més gratificant. Doncs no sabem si és veritat o no, però podem constatar que la nostra experiència del divendres passat va ser màgica.

El millor és que no tot va ser aixecar-se d’hora i caminar entre la negror de l’alba, sinó que les colònies ens van regalar d’altres moments meravellosos. Entre la visita al Museu de Pau Casals, on per primera vegada vam poder assistir a un concert en directe, els jocs d’orientació i el joc de nit, vam tenir un dijous d’allò més entretingut. I com a remat final, divendres, després de matinar, vam perdre’ns -en sentit figurat- pels carrers de Calafell tot sols i vam aconseguir completar la gimcana només amb l’ajuda d’un paper i la nostra estimada brúixola.

Dormir poc, riure i jugar molt, aprendre i conviure. Podem dir que van ser unes colònies d’allò més ben aprofitades. Ja us diem que les fotografies no fan justícia a tot el que vam poder viure però serveixen per tenir-ne una idea.


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.