Els alumnes de 5è vam visitar la Girona Medieval. Una excursió molt esperada per tots i totes perquè seguia el fil conductor del nostre projecte sobre “l’Edat Mitjana”. 

Al llarg del dia vàrem poder gaudir d’una fantàstica visita guiada, vam passejar i descobrir els llocs més recòndits de la ciutat i els seus encants: els banys, la catedral, el barri jueu,… La història medieval de la vila, la vida als monestirs, els conflictes bèl·lics, el gran contrast de les classes socials,  les diferències entre l’art romànic i el gòtic, els intercanvis mercantils varen ser algunes de les característiques més rellevants que vàrem aprendre durant la sortida. 

Quan vàrem acabar la visita guiada, tots plegats vam anar a dinar al Parc de la Devesa, un gran espai natural obert on vam gaudir d’una estona de lleure i diversió. 

Un cop a l’escola, gràcies als nous coneixements apresos i al material proporcionat a l’excursió, hem pogut seguir treballant el nostre projecte de “l’Edat Mitjana”. Tota aquesta informació ens ha servit per ratificar els coneixements que ja havíem après i per incorporar-ne de nous. Sens dubte, ha sigut una experiència del tot profitosa que de ben segur recordarem per molt temps.

Contacta


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.