fbpx

Informacions preinscripció 2021-2022

El procés de Preinscripció del curs 2021-2022 serà del 15 al 24 de març, ambdós inclosos.

El codi de l’Escola Lurdes és 08004328.

Com es farà la preinscripció?

Es pot fer des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet, accedint al web del Departament d’Educació. Hi haurà dues maneres de fer la sol·licitud:

 • Sol·licitud electrònica (caldrà una eina d’identificació digital, com pot ser la T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil, IdCAT Mòbil estrangers espai Schengen).
 • Sol·licitud en suport informàtic (caldrà adjuntar escanejat o en fotografia el document identificatiu de la persona que presenta la sol•licitud: DNI del pare, la mare o el tutor/a de l’alumne. Si el sol·licitant és estranger, necessitarà la targeta de residència on consta el NIE, o el passaport,…)

Una vegada enviada, es rep, per correu electrònic, el resguard de la presentació de sol·licitud, on s’especifica si cal adjuntar alguna documentació fotografiada o escanejada.

Quina documentació heu d’adjuntar a la sol·licitud?

La documentació s’ha d’adjuntar, a la sol·licitud, fotografiada o escanejada. És convenient tenir-ne una còpia preparada al dispositiu que s’utilitzarà per fer la preinscripció.

 • El llibre de família o bé altres documents relatius a la filiació. Si l’infant o jove es troba en una situació d’acolliment, el document que cal aportar és la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 • Si és el cas, el passaport o document d’identitat d’un país membre de la Unió Europea.

Més informació sobre la documentació a presentar i criteris de barem en el següent enllaç.

Informació oficial:

Està previst que la matrícula sigui del 14 al 18 de juny.

Contacta


  [recaptcha]
  Formulario Lateral
  close slider

   Contacta amb l'Escola Lurdes

   Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


   [recaptcha]