És ben sabut que l’aprenentatge té lloc quan les activitats són memorables i motivadores. Els infants d’entre tres i sis anys manifesten una forta necessitat de comunicar-se i, en conseqüència, un gran interès en l’adquisició de tota forma de llenguatge verbal i no verbal. És per això, que a la nostra escola, els nens i nenes de P4 i P5, treballen i juguen en un ambient que està lliure d’estrès i ansietat i que beneficia la seva experiència d’aprenentatge.

Els grups canvien d’ambient cada setmana i podem trobar l’ambient d’English, l’ambient de grafomotricitat, l’ambient de jocs motrius, el de miniatures, el sensorial i l’ambient de teatre.

Tots ells són inclusius i multinivell. Són de lliure circulació, mantenint el grup bombolla, i dins d’aquests, hi ha diferents microambients. Creiem molt important remarcar el fet que no es dirigeix, s’acompanya, i no es fomenta l’obediència sinó la responsabilitat. Perquè aquí, a l’Escola Lurdes, confiem en la vida i en la possibilitat de l’infant de construir-se a sí mateix de forma autònoma, tot respectant el propi procés de desenvolupament personal.

Per acabar, us adjuntem algunes fotografies que evidencien tot aquest procés!!

Contacta


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.