Els infants de P5 acaben aquest primer trimestre gaudint de la màgia del teatre, tot representant “L’Aranya de Natzaret”. 

A l’escola Lurdes, el teatre forma part de la nostra metodologia pedagògica i ho fem convençuts i convençudes que és un mitjà per treballar moltes habilitats: expressió corporal, vocalització, treball memorístic i sensibilitat artística. A més, amb la dinàmica que es genera durant el procés de preparació sorgeixen un munt d’oportunitats per treballar valors com el companyerisme i el respecte, fomentant així la cohesió de grup. Però amb aquest teatre concret, on es treballa la festivitat de Nadal a partir d’una aranyeta peluda que viatja a les sàrries de la somera de Josep i Maria, tenim l’ocasió de reflexionar sobre valors universals com són la solidaritat, l’acceptar-se a un mateix, la igualtat i el dret a ser estimat/da siguis com siguis. 

No cal dir que els infants de P5 van gaudir moltíssim de la preparació i de la posada en escena. Tot el grup va donar el millor de si mateix i van fer les delícies dels  altres infants d’Educació Infantil que feien d’espectadors i espectadores! 

Contacta


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.