Altra vegada veiem com un curs ha passat. Ha sigut un any d’allò més intens, ple d’infinites vivències i experiències. Hem pogut anar fent camí plegats i tot el que ha passat ens ha fet aprendre i créixer molt més del que ens hauríem pensat en començar. Acabem amb els caps, els cossos i els cors ben plens, i això és meravellós. Ara, però, ens toca descansar i gaudir d’unes vacances ben guanyades i esperades. Això ens ajudarà a reomplir l’energia i començar el curs que ve de la millor manera possible. L’escola també ho farà i, a la vegada, es prepararà de valent per seguir avançant i millorant.

Malgrat el descans, l’equip de mestres trobarà a faltar en certs moments el contacte amb els vostres fills i filles. Així doncs, per seguir estant a prop d’ells i d’elles tot i la distància i amb l’objectiu de continuar acompanyant la seva educació, hem creat com cada any un conjunt de propostes i recursos per anar fent, de la manera que cadascú consideri més convenient, durant aquests mesos d’estiu. Recordeu que ho podeu consultar al LURDES D’ESTIU de cada nivell.

Per altra banda, no podem deixar escapar les fantàstiques oportunitats de lectura que ens ofereix un moment com les vacances. Aprofitar l’estiu per connectar amb ella d’una manera diferent i probablement en indrets també diferents és un privilegi que hem d’aprofitar. Amb l’ànim de facilitar l’èxit d’aquestes estones, us volem fer arribar una selecció de les millors propostes de lectura que hem anat recollint els últims mesos.

Finalment, també us deixem amb la llista del material i llibres que necessitaran els alumnes de cara el proper curs. És cert que encara queden dies, però si el curs passa ràpid, les vacances encara més. Si anem ben preparats segur que podrem iniciar de la millor manera possible un curs que esperem que sigui igual o millor que el curs anterior.

Només ens queda agrair-vos una vegada més el fet d’haver pogut compartir amb vosaltres tot aquest temps i esperem retrobar-nos novament al setembre.

Passeu un molt bon estiu!

Contacta


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.