El matí del 15 d’agost va morir a casa seva, l’Eduard Guri Casamira, mestre de la nostra Escola després d’una llarga malaltia.

El 1982 va entrar a formar part del claustre de mestres de Lurdes. La seva vocació deia, era ser mestre de poble i com a tal integrava en el contacte amb els alumnes, els coneixements, amb els valors, amb l’art, amb la gràcia de la vida… Es va impregnar de l’esperit de l’Escola i el va fer créixer. Va ser el creador i impulsor del nostre hort urbà. Malauradament el 2016 va haver de retirar-se de les aules.

El dimarts 17 d’agost al matí un grup important de mestres i personal de l’Escola, d’abans i d’ara, ens vam reunir junt amb la seva dona -també ex mestra de Lurdes- i de la família, per acomiadar-lo.

La direcció de l’Escola, la Comunitat, els equips de mestres i personal no docent volem agrair a les famílies de l’Escola i a tots els antics i antigues alumnes el reconeixement i estima que a través de les xarxes socials de l’Escola i d’altres mitjans, heu mostrat cap el nostre estimat Eduard Guri. Compartim totalment els vostres sentiments i les vostres paraules. Moltes gràcies!

Contacta


    Formulario Lateral
    close slider

      Contacta amb l'Escola Lurdes

      Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.