COMIAT DELS NOIS I NOIES DE LA PROMOCIÓ 2020

El dimecres dia 9 de setembre vam viure un dia ple d’emocions. Vam fer el darrer comiat dels nois i noies de 6è, aquest cop presencial. No hi van poder ser totes les famílies i mestres, però des de la distància i gràcies a la tecnologia, tots el vam viure intensament.

Com que van venir en grups de deu, vam poder viure un comiat molt més personalitzat. Quin orgull veure com es mostraven preparats per emprendre un nou camí que tot i els neguits inicials, emprenen amb fermesa.

Els pares van treballar de valent i els van sorprendre amb un vídeo on es valorava el gran esforç artístic que havien fet al llarg de tots els anys a Lurdes.

També van voler destacar la gran qualitat humana del grup i els  van regalar un llibre que porta per títol: TOTS SOM UN, TOTS SOM LURDES. Un llibre, on tots els nois i les noies són els protagonistes indiscutibles, un llibre ple de vivències i de relacions de respecte i d’estima que han anat teixint al llarg de tots aquests anys a l’escola.

Com a equip de mestres vam voler donar les gràcies a tots els nois i noies per la gran empremta que han deixat en nosaltres i en l’escola, però també a totes les famílies perquè al llarg d’aquests anys ens han permès de participar i de gaudir de l’educació dels seus fills i filles. 

Els nois i noies de la promoció 2020 marxen de l’escola, però saben que a Lurdes sempre hi tindran un lloc. Lurdes sempre us portarà en el seu cor.

Contacta


  [recaptcha]
  Formulario Lateral
  close slider

   Contacta amb l'Escola Lurdes

   Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.


   [recaptcha]