Cafè i llibres, amb en Guillem Fargas i la Noèlia Ramírez

      Comentaris tancats a Cafè i llibres, amb en Guillem Fargas i la Noèlia Ramírez

 

Que: Aquesta activitat consisteix en fer una xerrada a la Biblioteca de l’escola per a les mares i els pares amb algun expert en Literatura Infantil i Juvenil. 

On: A la Biblioteca de l’escola

Quan: Dijous 29 de novembre a les 19.00 h.

Organitza: AMPA Lurdes – Comissió de Biblioteca, amb la col·laboració de l’Escola.

Et preguntes quines són les lectures més adequades pels teus fills?

T’interessa la literatura infantil i juvenil?

Vols passar una bona estona envoltat de llibres xerrant amb un expert sobre el tema?

No ho dubtis i apunta’t al Cafè i Llibres que presenta les novetats literàries de Nadal!

Per aquesta segona sessió comptarem amb el Guillem Fargas i la Noelia Ramírez. Tots dos són mestres de l’escola i encarregats de mediar la lectura. Això vol dir, ser membres de l’equip docent de la biblioteca i responsables de les activitats que s’organitzen a Lurdes al voltant de la lectura, a més de saber un munt de literatura infantil i juvenil (especialitat en la que s’han format). Sense oblidar que té l’avantatge que coneixen molt bé el marc educatiu dels nostres fills i filles.

La idea és que les mares i els pares puguin portar els seus dubtes sobre aquest tema, però també conèixer de primera mà les novetats literàries més interessants de cara a Nadal i Reis.

Animeu-vos!

Important: per garantir el bon desenvolupament de la trobada, aquesta activitat està limitada a 20 persones i necessita inscripció. Si hi esteu interessats, escriviu un e-mail a la comissió de biblioteca: bibliotecaampa@escolalurdes.cat. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.