Els nens i nenes de P5 hem preparat unes delicioses galetes de mantega!

La recepta de les galetes de mantega:

Preparació d’unes galetes casolanes de mantega pas a pas.

  • Temps de preparació 40 minuts
  • Temps de cocció 10 minuts
  • Temps total 50 minuts

Ingredients:

  • 250 grams de mantega sense sal
  • 150 grams de sucre
  • 400 grams de farina de blat tot ús
  • 1 ou
  • Una mica de sal
  • Una mica de canyella en pols opcional

Preparació:

  • Escalfa el forn a 180 graus.
  • Bat la mantega amb el sucre en un bol mitjà.
  • Incorpora la sal, la canyella (si has decidit posar-li) i l’ou, fins que es faci una pasta una mica cremosa.
  • Afegeix la farina de blat poc a poc i ves barrejant fins que no hagin grumolls.
  • T’hauria de quedar una mena de “massa gran de galeta” una mica sòlida. Fica-la en la nevera durant 30 minuts.
  • Passat el temps, treu la massa del frigorífic i escampa-la en una superfície plana.
  • Ara simplement amb ajuda d’un ganivet o d’un motlle rodó ves tallant les galetes i posant-les en una safata per enfornar prèviament greixada. Si ho prefereixes, pots simplement pastar boletes de farina, posar-les a la safata i aixafar-les amb la forquilla fins donar-li la forma desitjada.
  • Fica-les al forn durant 9-10 minuts o fins que les vores de les galetes de mantega estiguin lleugerament daurades.
  • Retira la safata del forn, treu les galetes i, si tens més massa, repeteix novament el procés fins que les tinguis totes fetes.
  • Deixa-les refredar sobre una plat o una cistella amb tela i bon profit!

Contacta






Formulario Lateral
close slider

Contacta amb l'Escola Lurdes

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.






ESCOLA NOSTRA SRA. DE LURDES utilitza cookies pròpies i de tercers per elaborar informació estadística a través de l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies